De Roll Up XXL

De Roll Up XXL

Heeft u meer ruimte nodig om uw boodschap op de beste manier over te kunnen brengen? Dan is de Roll up XXL banner wat voor u! Roll-up XXL banners vallen sterk op. U kunt er veel informatie op kwijt en deze banner kan ook als presentatiewand of beurswand worden gebruikt.

Groot, groter, grootst: De Roll up XXL!

Bent u wel eens op een beurs of een groot evenement geweest en heeft u daar roll up banners gezien? Die kans is groot, want deze banners worden vaak gebruikt om bezoekers van dit soort evenementen te informeren en naar een stand te lokken. Door de hoeveelheid van deze aanwezige visuele uitingen verliezen deze echter wel individueel aan kracht. Gelukkig heeft Roll up daar een oplossing voor.

Bij Roll-Up.com verkopen we naast de standaard roll up banners ook de Roll up XXL! De naam zegt het al, dit is een hele grote roll up banner die de ogen van de hele beursvloer naar uw stand zal leiden. Ook is de Roll up XXL handig wanneer er veel informatie overgebracht moet worden.

We schetsen een aantal van de mogelijkheden die u heeft om optimaal gebruik te maken van de Roll up XXL.

Waarom u de Roll up XXL nodig heeft

De Roll up XXL is een sterk marketingproduct waar u echt mee kunt opvallen. Zeker wanneer er veel concurrentie aanwezig is kan deze banner het verschil maken. Een aantal redenen waarom dit product ook voor u van toegevoegde waarde zal zijn:

Opvallen

Op beurzen en andere grote evenementen zijn vaak veel bedrijven aanwezig. Ze proberen allemaal de aandacht te trekken en hun producten aan de man te brengen. Dit doen ze veelal door visueel promotiemateriaal in te zetten. Voorbeelden hiervan zijn roll up banners, maar ook televisieschermen en flyers vallen hieronder.

Opvallen zal u dus niet snel doen wanneer u net als de concurrentie met ‘standaard’ materiaal op de beurs gaat staan. Daarom kan het een goed idee zijn om flink uit te pakken met een Roll up XXL. Deze banner is twee meter breed en tot drie meter hoog en biedt u alle ruimte om uw kernboodschap krachtig over te brengen op het publiek. De Roll up XXL is een echte blikvanger. Staat u klaar om alle geïnteresseerden te woord te staan?

Informeren

Op een beurs of evenement is het vaak moeilijk om uw boodschap over te brengen. Er is weinig tijd en ruimte en bezoekers gaan vaak van de ene naar de andere stand. Daar komt nog bij dat het met een standaard roll up banner vaak niet voldoende is om de volledige boodschap helder en duidelijk over te brengen. Dit kan met de Roll up XXL wel.

Deze gigantische banner biedt u alle ruimte om uw belangrijkste boodschap goed over het voetlicht te brengen. Naast prachtige visuele elementen kunt u ook meer tekst kwijt op deze banner. Aangezien de banner door dit grote formaat erg opvalt, zullen bezoekers ook eerder geneigd zijn langer naar de banner te kijken en de tekst te lezen. Tel uit uw winst!

Naast het overbrengen van uw boodschap op grootformaat is de Roll up XXL ook functioneel te gebruiken als presentatiewand of beurswand. De banner heeft dan tevens een afbakende functie.

Enthousiasmeren

Het is algemeen bekend dat mensen zich aangetrokken voelen tot visuele elementen. Wanneer u een banner met dit soort aantrekkelijke elementen gebruikt, is de kans groot dat mensen eerder geneigd zijn om uw stand te bezoeken en meer informatie over uw product te vragen. De Roll up XXL biedt u alle ruimte om bezoekers op een effectieve manier naar uw stand te lokken.

Kleurgebruik is hierbij van groot belang. Een kleur staat voor een bepaalde boodschap, zo zijn felle kleuren als oranje en paars erg geschikt om de aandacht te trekken. Met een goed ontwerp en de ruimte die de Roll up XXL u biedt weet u zeker dat uw stand eruit zal springen!

De Roll up XXL bestellen

Bent u ook overtuigd van de voordelen die de Roll up XXL u kan bieden? Dan kunt u deze grote banner gemakkelijk bestellen op onze website. U hebt al een Roll up XXL voor € 170,--. U kunt een ontwerp maken op basis van een van onze vele templates of geheel zelf een ontwerp maken. Wij helpen u er graag mee.

Vragen over het bestelproces of over de Roll up XXL? Twijfel niet en neem contact op met onze klantenservice, we helpen u graag!

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht Ausblenden Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »